gemot encubed  

Go Back   gemot encubed > Gemot > Technical Issues > How to turn on debug mode in "Little Busters!"?

Technical Issues For bug reports, problem solving, and help running Japanese software.

Thread: How to turn on debug mode in "Little Busters!"? Reply to Thread
Your Username: Click here to log in
Random Question
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
2007-08-18 00:06
LBQuest Cool! That worked. Thx alot man~~
BTW, what do those 3 parameters mean, respectively?
2007-08-17 22:32
Erase to Follow Line;
#MESSAGE_BUFFER_TYPE=1
#WINDOW_PROCESS_MOD=1
#GLOBAL_FLAG_SYSTEM=1

And, Add Line '#MEMORY=1'
2007-08-15 06:14
LBQuest Does anybody know how to turn back on the built-in debug mode in "Little Busters!"? Simply inserting #MEMORY and #DEBUG_MESSAGE_LOG doesn't do the job.
Something must have been keeping the system from entering the debug mode. But what could it be? Can RealLive script be compiled to a non-debug-mode version? I thought there's only an option to stripe out the debug messages in SEENxxxx.txt, but not stopping the whole debug mode itself. Or is there any options in GAMEEXE.INI that conflicts with the two options mentioned above?
Tried the same executable in other VA games, and the built-in debug mode works. So it can't be the interpreter's (1.4.8.8) problem.

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -8. The time now is 20:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.