PDA

View Full Version : CLANNAD and AGTH


Unregistered
2006-12-15, 13:54
Is there a way to set AGTH to not remove repeated charaters? When a click through the text sometimes AGTH doesn't extract the whole text because of the symbols being repeated? It's frustrating when I try to search for individual characters.

07ChanF
2006-12-17, 17:12
The character caching is a feature of the real live engine. You need to find a patched executable for the reallive.exe. Luckly for you I just so happen to have the patch sitting on my desktop....
http://www.megaupload.com/?d=E31Z65KL
Enjoy!

Starchanchan
2006-12-17, 21:53
Will this patch work with ONE and AGTH as well? Because I had major problems trying to get AGTH and/or OTH to work with ONE.

Misu
2006-12-18, 03:08
Most likely not, as the patch 07ChanF is providing specifically targets the RealLive engine, which is the engine used on Key games from Clannad and after.

ONE is running on some Tactics engine and not RealLive.

Unregistered
2006-12-18, 11:16
Thank you!